Nieuw! Play4Growth

Groei in je rol als leidinggevende of professional

Bekijk de folder

Voor succesvolle cultuurverandering in organisaties!

Over ons

Over ons: Cécile Osse en Wim Stevens

Osse & Stevens is een Nederlands-Belgisch bureau waarin Cécile Osse en Wim Stevens samenwerken.

Beiden hebben als trainer/adviseur meer dan 12 jaar ervaring om veranderingsprocessen in organisaties effectief te begeleiden. Ieder hebben wij onze eigen stijl en specifieke bijdrage.

Cécile OsseIs sinds 10 jaar werkzaam als zelfstandig trainer/organisatieadviseur in Nederland en België, onder andere bij overheidsorganisaties, nutsbedrijven, banken en de telecomsector.

Haar achtergrond

Levensmiddelentechnologie, Landbouwuniversiteit Wageningen
Masteropleiding psychodrama
Opleidingen groepsdynamica
Diploma Thema Gecentreerde interactie

Wim over Cécile

"Cécile ervaar ik als iemand met veel pit en energie. In haar werk gaat ze er echt voor vanuit haar persoonlijke betrokkenheid bij de mensen met wie ze samenwerkt. Wat haar hierbij lijkt te inspireren is een soort geloof "dat er zoveel méér mogelijk is". Deze bevlogenheid overdragen op individuen en groepen is wat haar drijft. Vernieuwend vind ik de manier waarop ze psychodrama weet in te zetten als krachtige methodiek bij het begeleiden van leer- en veranderingsprocessen in bedrijven. De creativiteit en de energie die dit losmaakt bij deelnemers is verrassend."

Klanten over Cécile

"Wij hebben de bijdrage van Cˇcile als zeer positief ervaren. Zij is een hele warme en prettige persoonlijkheid, die over veel bagage beschikt. Een echte professional. En ik heb al veel adviseurs meegemaakt, maar bij haar ontbreekt het aan iedere hoogdravendheid".
Christel Gijsbrechts, directeur KBC

Cécile over Cécile

"Werken met groepen vind ik het mooiste wat er is. Groepen kunnen mensen maken of breken. Wat ik het liefste wil bereiken is dat de positieve kracht van een groep ten goede komt aan de ontwikkeling van mensen. En mensen terug hun geloof in hun eigen be•nvloedingsmogelijkheden laten ervaren. Je hebt meer macht dan je denkt!"

Wim StevensWim Stevens is xxx jaar actief als managementtrainer/ organisatieadviseur, onder andere in de bank en telecomsector.

Zijn achtergrond

Licentiaat Onderwijskunde, Universiteit van Antwerpen
Voortgezette training voor het leiden van groepen en teams (Instituut voor Communicatie)
Opleiding groepsdynamica
Diploma Themagecentreerde Interactie

Cécile over Wim

"Wim is iemand die de juiste vragen stelt. Ook is hij sterk in het benoemen van "waar het nu eigenlijk om gaat…" Hij weet zijn gevoeligheid voor wat er leeft in een individu of groep scherp te verwoorden en hier concrete stappen aan te verbinden. Wim hoeft zelf niet zo nodig altijd op de voorgrond te staan en is daardoor heel stimulerend voor anderen om in hun kracht te komen."

Klanten over Wim

Wim houdt goed het overzicht. Hij stelt vragen en herkent patronen. Dat is soms schrikken, maar daardoor kom ik in beweging. Hij is heel bemoedigend. Hij ziet mijn kwaliteiten maar geeft me perspectieven hoe ik er anders tegenaan kan kijken. Ik sta veel steviger nu, ben duidelijker in mijn standpunt. Hierdoor functioneer ik veel beter in mijn directiefunctie. Ook mijn medewerkers plukken hier de voordelen van.Ó Hilde Sarens, adjunct directeur
Karel de Grote-Hogeschool Antwerpen

Wim over Wim

"Wat mij fascineert in het werken met groepen is dat er vaak heel veel dingen niet gezegd worden. Een buitenstaander kan z—veel betekenen om dit naar boven te krijgen. Door anderen hierin te begeleiden herken ik ook mijn eigen weg, waarin ik steeds naar vervulling en zingeving zoek. Een proces dat nooit af is en een voortdurend zoeken vergt".

Lees hier enkele artikelen van onze hand